Flag Alliance

Szerettel üdvözöljük a Flag Alliance® oldálan

A Flag Alliance® a világ egész területén működő, a textil reklámanyagok és a hozzáillő tartozékok gyártásában és forgalmazásában vezető szerepet betöltő vállalatok szövetsége.

ügyfeleinknek 4 kontinensen több, mint 500 munkatársunk áll rendelkezésére.

Fő profilunk a textilre történő digitális és szitanyomás, valamint a műanyag, üveg és fém alapanyagok nyomtatása és konfekcionálása. Kínálatunkban a display-k széles skálája is megtalálható.

A partnervállalatok hozzáértése és know-how-jának egyesítése révén széles kínálattal és rendkívül kedvező feltételekkel állunk vevőink rendelkezésére.

Felhasználási lehetőségek:

A Flag Alliance® garancia arra, hogy vevőink a legmagasabb minőséget és kiváló szolgáltatásokat kapnak, valamint a legjobb szaktanácsadásban részesülnek!

A partnervállalatok között történő folyamatos tapasztalatcserének, a kutatás-fejlesztési területek hálózatjellegű működésének, valamint a jól bevált beszállítókkal való együttműködésnek köszönhetően gyorsan reagálunk a piaci változásokra ügyfeleink érdekében.

Világszerte figyelemmel kísérjük az aktuális fejlesztéseket és trendeket az új, innovatív termékek kifejlesztése, illetve a meglévő termékek és technológiák optimalizálása érdekében.


Számos találmányunk hirdeti munkatársaink kreativitását és hozzáértését. Nemzetközi kutató intézetekkel és főiskolákkal közösen dolgozunk termékeink folyamatos fejlesztésén és az új ötletek kidolgozásán. Kínálatunk folyamatos tökéletesítése mellett közös munkánk előterében a vevőkkel való jó kapcsolat kiépítése áll. Használja ki ön is erős, globális hálózatunk előnyeit!


Keresse fel a Flag Alliance® Önhöz legközelebb eső partnerét:

USA Deutschland Polen Tschechische Republik Ungarn Russland Ukraine

Partnervállalat Magyarországon

Hungarodekor
Gyártó és Szolgáltató Kft.

1046 Budapest
Kiss Ernö u. 1-3.

Tel: +36 (1) 3 99 15 97
       +36 (1) 3 99 15 98
Fax: +36 (1) 3 99 07 34
e-mail: info@hungarodekor.hu


Referenciák: OMV, MOL, Continental, Borsodi Sörgyár, J-Press.

Látogasson el a Hungarodekor honlapjára:
www.hungarodekor.hu